Welke Ziggo pakketten zijn er?

Ziggo biedt meerdere pakketten aan voor internet, telefonie en interactieve tv. Met Ziggo Alles-in-1 beschik je over Ziggo tv, Ziggo bellen én Ziggo internet. Elk pakket heeft zijn eigen voordelen en is verkrijgbaar tegen een bepaald tarief. Om ervoor te zorgen dat je het juiste pakket kiest en niet te veel betaalt, is het slim na te gaan welke opties je hebt. Welke Ziggo Alles in 1 pakketten zijn er en welk pakket is geschikt voor jou? MeerVoordeel.nl zet alle opties op een rijtje en helpt jou de beste keuze te maken!

Alles-in-1-pakketten

De bekendste pakketten van Ziggo zijn waarschijnlijk de Alles-in-1-pakketten. Hiermee krijgt je internet, interactieve tv en een vaste telefoonlijn voor thuis, voor één vast bedrag per maand. Ziggo biedt je meerdere opties: Ziggo Alles-in-1 Start of Start XXL, Ziggo Alles-in-1 Complete, Ziggo Alles-in-1 Max en Ziggo Alles-in-1 Giga. Met Ziggo Alles-in-1 Start beschik je over het kleinste pakket, ideaal als je niet veel wilt betalen en genoegen neemt met de basis. Met Ziggo Alles-in-1 Start krijg je 80 tv-zenders, 50 Mbit/s internet, Ziggo Sport en Ziggo Go. Kies je voor Ziggo Alles-in-1 Complete? Dan krijg je tot wel 250 Mbit/s internet en kun je ook opnemen en beschik je over Ziggo Movies & Series. Ziggo Alles-in-1 Giga biedt je het grootste Ziggo internet en tv aanbod met meer dan 125 tv-zenders en maar liefst 500 Mbit/s internet, plus Movies & Series XL. Daarnaast kun je ook kiezen voor Ziggo Alles-in-1 Giga, met supersnel internet (1000Mbit/s). Met de handige Ziggo Go app kijk je overal tv met je eigen Ziggo account.

Ziggo Alles-in-1 afsluiten

Met Ziggo Alles-in-1 beschik je over één handige Ziggo Mediabox waarop je tv-programma’s kunt pauzeren en afspelen vanaf het begin, en afhankelijk van je Ziggo abonnement ook kunt opnemen. Met de mediabibliotheek, Ziggo Sport en Ziggo Go kijk je overal live tv en sportwedstrijden zoals Ziggo F1. Genoeg voor eindeloos veel kijkplezier. En je krijgt razendsnel internet zodat je thuis lekker kunt streamen en downloaden. Wil je ook een complete tv- en internetervaring thuis? Kies dan voor het Ziggo Alles-in-1-pakket dat bij jou past. MeerVoordeel.nl sluit het pakket voor je af en voorziet je van een leuk welkomstcadeau! Kies voor een bol.com cadeaubon of de cashback actie ter waarde van €50. Nog een voordeel: je betaalt geen aansluitkosten en je kunt je Ziggo abonnement maandelijks opzeggen. Let op: de actie met welkomstcadeau geldt alleen voor nieuwe klanten van Ziggo.