De beste Sim Only deals

Ben je op zoek naar de beste deal voor jouw nieuwe Sim Only abonnement? In dat geval ben je bij MeerVoordeel.nl gegarandeerd aan het juiste adres. Wij bieden unieke deals voor een scherpe prijs. Sluit vandaag nog jouw Sim Only abonnement af en ontvang niet alleen verbazingwekkende korting, maar ook een gratis JBL Tune headset ter waarde van €129,-! Heb jij al internet van Ziggo thuis? In dat geval profiteer je van nog meer korting! Zo heb je al een Vodafone Red Sim Only abonnement met 20 GB internet en onbeperkt bellen en sms vanaf 22,- per maand. Bekijk snel het gehele aanbod en vindt de beste deal die bij jou past!

Wat is een Sim Only abonnement?

Waarschijnlijk hebben we er allemaal wel eens van gehoord, maar wat betekent ‘Sim Only abonnement’ nou precies? Wanneer je dit specifieke abonnement afsluit, ontvang je slechts een simkaart. Deze simkaart past in elke simlock vrije telefoon naar keuze. Zo heb je de volledige keuzevrijheid in wanneer, waar en welke mobiel jij aanschaft. Voordat je het abonnement afsluit, kies je een bundel die het best past bij jouw persoonlijke verbruik. Bel je bijvoorbeeld enorm veel? Kies dan een bundel met onbeperkt bellen & sms. Pleeg jij veel telefoontjes, maar maak je ook vaak gebruik van je mobiele internet? In dat geval is de Vodafone Red Unlimited bundel echt iets voor jou. Dit Ziggo Vodafone Sim Only abonnement bevat namelijk onbeperkt internet, bellen en sms.

Beste Sim Only aanbieder van Nederland

Ziggo Vodafone biedt vele voordelen wanneer het gaat om het afsluiten van een Sim Only abonnement. Profiteer bij MeerVoordeel.nl van unieke Sim Only deals. Zo ontvang je namelijk niet alleen stapel hoge kortingen met betrekking tot extra MB’s en een gratis JBL speaker, maar kun je ook nog eens rekenen op een uitstekende service. Besluit je na twee maanden toch een abonnement met toestel af te willen sluiten? Geen enkel probleem! Dankzij Vodafone NEXT kun jij snel en eenvoudig je Sim Only abonnement omschakelen naar een abonnement met toestel. Bovendien profiteer je van extra korting wanneer je thuis gebruikt maakt van Ziggo internet. In dat geval ontvang je namelijk maandelijks maar liefst 5,- korting op je mobiele abonnement, dubbele data, een extra TV-pakket en een online pakket cadeau. Het goedkoopste Sim Only abonnement met onbeperkt bellen en internet vind je bij MeerVoordeel.nl!

Wat is het verschil tussen Sim Only en prepaid?

In beide gevallen ontvang je slechts een simkaart en dien je het toestel zelf aan te schaffen. Met een prepaid simkaart bepaal je compleet zelf waar, wanneer en voor hoeveel jij wilt besteden aan data en belminuten. Je betaalt echter altijd vooraf. Wanneer jouw data of belminuten op zijn, dien je dus altijd eerst nieuwe aan te schaffen. Een Sim Only abonnement sluit je voor 1 of 2 jaar af. Tijdens deze looptijd betaal je elke maand achteraf een vast bedrag voor jouw gekozen aantal sms’jes, belminuten en MB’s. Ga je over je bundel heen? Dan wordt dit aan het einde van de maand extra in rekening gebracht. Zo kom je nooit meer onverwachts zonder data of belminuten te zitten! Bekijk voor de beste Sim Only deals met onbeperkt internet ons volledige aanbod op de website. Kies voor een 2-jarig Sim Only abonnement als je gebruik wilt maken van de actie waarbij je een welkomstgeschenk krijgt. 

Een mobiel abonnement of Sim Only?

Om een goede keuze te kunnen maken, moet je eerst kennis hebben van het verschil tussen Sim Only en een mobiel abonnement. In beide gevallen profiteer je van de gemakken die een regulier abonnement met zich meebrengt. Zo ontvang je voor een vast bedrag per maand de gekozen hoeveelheid data, sms’jes en belminuten. Echter krijg je bij een regulier mobiel abonnement een simkaart plus toestel. Wanneer je voor een Sim Only abonnement kiest, ontvang je slechts de simkaart. Zo heb je de volledige keuzevrijheid in wanneer en waar je jouw toestel aanschaft. Kan je bijvoorbeeld het oude toestel van een familielid of vriend overnemen? In dat geval komt een Sim Only abonnement goed van pas. Ook wanneer je oude toestel nog in uitstekende staat is, kun je het best voor een Sim Only abonnement kiezen. Op onze website vind je de beste Vodafone Sim Only abonnement acties van Nederland. Bekijk snel het gehele aanbod en kies het abonnement dat het best bij jou past!

Welke Sim Only past het best bij mij?

Voor een voordelige Sim Only met internet, sms en bellen ben je bij MeerVoordeel.nl gegarandeerd aan het juiste adres. Profiteer vandaag nog van de beste acties voor elk Sim Only abonnement naar keuze. Ben jij een fanatieke beller en hang je (bijna) elke avond met vrienden en/of familie aan de telefoon? Kies dan voor één van de Vodafone Red abonnementen met onbeperkt bellen & sms. Verbruik jij naast een flink aantal belminuten ook een heleboel data? In dat geval is het Vodafone Red Unlimited abonnement de perfecte optie voor jou! Maar ook de kleine verbruikers slagen hun slag bij Ziggo Vodafone. Zo sluit je eenvoudig een abonnement met keuze in het aan GB aan data, belminuten en onbeperkt sms af vanaf €13,50 per maand. Profiteer vandaag nog van een goedkoop abonnement mobiel Sim Only met veel data voor een scherpe prijs!

De voordelen van Vodafone Ziggo Sim Only

  • Jouw Sim Only abonnement van Vodafone Ziggo is per maand opzegbaar. Met een maandelijks opzegbaar mobiel abonnement bepaal jij zelf wanneer je overstapt. Houdt hierbij echter wel rekening met de afgesproken looptijd van je contract!
  • Ook met een Vodafone zakelijk abonnement profiteer je vandaag nog van de voordelen van Sim Only.
  • Maak je gebruik van Ziggo internet thuis? Ontvang dan nu een mobiel Sim Only abonnement met dubbele data en 5,- korting per maand!
  • Bij elk Vodafone Sim Only abonnement garanderen wij nummerbehoud. Zo kun je gewoon je eigen nummer nog gebruiken en hoef je niet al je contacten op de hoogte te brengen van je overstap.
  • Met een 4G Sim Only abonnement ben jij in heel Europa bereikbaar. Zo kun je in de gehele EU gebruik maken van jouw bundel. Let echter wel op dat je hier niet overheen gaat!
  • Bij MeerVoordeel.nl profiteer je vandaag nog van de beste Sim Only deals met scherpe prijzen voor elk abonnement! Van unlimited data tot een beperkt aantal belminuten en sms.