Wat is Vodafone Red Together?

Als je overweegt een Vodafone abonnement af te sluiten kom je al snel uit bij Vodafone Red Together. Maar wat is Vodafone Red Together eigenlijk? Wat zijn de voordelen en hoeveel ben je kwijt aan een dergelijk Vodafone abonnement? MeerVoordeel.nl informeert je graag over de beste internet en tv deals zodat jij de perfecte keuze kunt maken. Hieronder zetten we de kenmerken en voordelen van dit unieke abonnement voor je op een rij. Gebruik je samen met je gezin of huisgenoten veel data? Dan is dit abonnement precies wat je zoekt. Sluit je Vodafone Red Together af voor de duur van twee jaar, via MeerVoordeel.nl? Dan krijg je bovendien een mooi welkomstcadeau met een waarde van minimaal €50!

Vodafone Red Together

Vodafone Red Together is een Vodafone mobiel abonnement dat je deelt met anderen. Je maakt gebruik van één grote bundel met mensen die op hetzelfde adres wonen. Ideaal voor jouw gezin! Eén persoon sluit Vodafone Red Together af waarna diegene andere gezinsleden toevoegt. De databundel van 50GB wordt dan automatisch verdubbeld tot 100GB. Heb je ook internet van Ziggo? Dan verdubbelt Vodafone je Vodafone Red Together bundel zelfs tot 200GB. Genoeg voor eindeloos veel internetplezier op je smartphone. Met Vodafone Red Together beschik je ook over een onbeperkt Vodafone bellen abonnement. Zoek je ook een Vodafone friends and family abonnement? Dan is Vodafone Together de ideale keuze. De kans is groot dat je hiermee maandelijks een stuk goedkoper uit bent. Wil je je Vodafone abonnement vergelijken? Kijk dan snel wat je per maand kwijt bent als je kiest voor een Vodafone Together abonnement.

Voordelig afsluiten

Wil je overstappen of je Vodafone abonnement verlengen? Dan kan MeerVoordeel.nl je helpen. Vraag eenvoudig online je Vodafone Red Together abonnement aan en word direct klant bij Vodafone. MeerVoordeel.nl biedt je inzicht in de voordeligste maandtarieven en regelt het overstappen en afsluiten voor je. Daarbij betaal je eenmalig aansluitkosten. Met onze mooie welkomstgeschenken in de vorm van een cadeaubon of cashback actie profiteer je bovendien van een leuk extraatje als je een 2-jarig abonnement afsluit. Let op: deze actie geldt dus niet bij een 1-jarig abonnement.

Kies ook voor een goedkoop Vodafone Red Together abonnement met gedeelde data en onbeperkt bellen en sms’en. Je sluit je abonnement eenvoudig af, met of zonder telefoon. Een Vodafone Sim Only abonnement met de voordelen van Vodafone Red Together is dus ook een optie!