Vodafone en Ziggo combineren

Wat hebben Vodafone en Ziggo met elkaar te maken, vraag je je misschien af. Deze providers zijn een aantal jaar geleden een samenwerking aangegaan waar jij nu van kunt profiteren. Als je Vodafone met Ziggo combineert krijg je namelijk korting op je telefoonabonnement en krijg je meer opties in je Ziggo pakket! Het is daarom zeer de moeite waard Vodafone met Ziggo te combineren als je al een Vodafone abonnement of Ziggo Alles-in-1-pakket hebt. Wil je Vodafone en Ziggo koppelen, een mooie korting ontvangen en ook nog eens een welkomstgeschenk krijgen? Dan sluit je je Vodafone en Ziggo abonnementen af bij MeerVoordeel.nl!

Vodafone en Ziggo koppelen

Om optimaal gebruik te maken van de korting die Vodafone en Ziggo je bieden, moet je Vodafone en Ziggo koppelen. Dat doe je als volgt. Wil je bijvoorbeeld een Vodafone abonnement afsluiten? Kies dan bij MeerVoordeel.nl voor een Vodafone abonnement met telefoon of een Sim Only abonnement. Je wordt vervolgens doorverwezen naar de pagina waar je je abonnement kunt samenstellen. Hier geef je meteen aan dat je Vodafone en Ziggo koppelen wilt. Let op: dit is niet mogelijk met andere providers, zoals Vodafone of KPN, of Vodafone of Odido. Alleen Vodafone en Ziggo combineren levert je deze mooie korting op.

Vodafone en Ziggo combineren

Je kunt Vodafone en Ziggo combineren als je een abonnement hebt bij een van beide providers, of als je nog geen abonnement hebt. Ook als je wel een Vodafone contract hebt afgesloten en een Ziggo Alles-in-1-pakket hebt is het mogelijk om Vodafone en Ziggo te koppelen. Je zult dan contact op moeten nemen met de klantenservice van Vodafone en Ziggo. Ben je nog op zoek naar een goede provider voor mobiele telefonie of voor internet en tv thuis? Kies dan voor deze combinatie. Je kunt per maand veel goedkoper uit zijn als je kiest voor Vodafone en Ziggo koppelen.

Kiezen voor Vodafone of Odido?

Er zijn meerdere providers actief. Voor welke kies je dan? Als je bijvoorbeeld twijfelt tussen Vodafone of Odido raden we je aan te kiezen voor Vodafone. Alleen met deze provider kun je een koppeling met Ziggo maken. Vodafone en Ziggo combineren levert je waarschijnlijk meer korting op. Iets om in overweging te nemen als je twijfelt tussen internet- en telefoonproviders. Bovendien biedt MeerVoordeel.nl je een mooi welkomstgeschenk als je een abonnement bij Vodafone of Ziggo afsluit. Je krijgt bij het afsluiten van een 1-jarig Vodafone abonnement of een Ziggo abonnement een cadeau ter waarde van €50,- of meer! Goed om te weten: je ontvangt alleen een welkomstgeschenk bij je Ziggo abonnement als je een nieuwe klant bent bij Ziggo.

Vodafone abonnement afsluiten met cadeau

Je kunt zelfs kiezen als je een Vodafone en Ziggo abonnement afsluit via MeerVoordeel.nl. Sluit je een Vodafone abonnement af? Dan kies je voor een cashback actie of bol.com cadeaukaart ter waarde van €50,-. Of je kiest voor een JBL Tune headset ter waarde van €129,-. Hiermee speel je je favoriete muziek via Vodafone en Spotify af wanneer jij wilt. Vodafone en KPN combineren levert je nooit zulke hoge korting en zulke mooie welkomstgeschenken op. Kies daarom voor Vodafone en Ziggo. Je kunt je Vodafone abonnement afsluiten voor de duur van 1 of 2 jaar. Let op: alleen bij het afsluiten van een 2-jarig Vodafone abonnement ontvang je een welkomstgeschenk. 

Vodafone en Ziggo samenvoegen

Profiteer je nog niet van de korting die Vodafone en Ziggo combineren je oplevert? Kies dan nu voor Vodafone en Ziggo samenvoegen. Het is zo geregeld. Stap eenvoudig over van provider of laat je informeren over de mogelijkheden door MeerVoordeel.nl. Denk je dat overstappen nog niet mogelijk is omdat je aan je abonnement vastzit? Laat dan je gegevens achter. Wij sturen je een voordelig voorstel toe, zodra je over kunt stappen. Je bent dan nog maar een paar stappen verwijderd van Vodafone en Ziggo samenvoegen.

Vodafone en Ziggo korting

Hoeveel korting krijg je eigenlijk als je kiest voor Vodafone en Ziggo combineren? Als je een regulier Vodafone abonnement met telefoon neemt komt je korting uit op 2,50 per maand. Wil je een Vodafone Red Together abonnement afsluiten? Dan loopt je Vodafone en Ziggo korting zelfs op tot 5,- per maand. In beide gevallen, als je kiest voor Vodafone en Ziggo koppelen, biedt Ziggo je meer zenders dan normaal. Je krijgt een extra zenderpakket en een veilig online pakket. Hiermee kun je extra veilig het internet op. Ideaal als je hele gezin gebruik maakt van internet bij jou thuis.

Voordelen van Ziggo Alles-in-1

Twijfel je nog of je over wilt stappen op Ziggo als tv-provider? Laat je dan overtuigen door het uitstekende aanbod en de goede service van Ziggo. Vodafone en Ziggo combineren levert je korting op én meer zenders, terwijl je sowieso al gebruik maakt van een groot zenderaanbod bij Ziggo. Een Ziggo Alles-in-1-pakket geeft je de mogelijkheid live tv te pauzeren en vanaf het begin af te spelen. Je kijkt films en series met Ziggo Movies & Series en je streamt eenvoudig onderweg met Ziggo Go. Ziggo Sport biedt je live voetbal, tennis, Formule 1 races en nog veel meer. De uitgebreide sportzender met live wedstrijden is alleen al een reden om voor Ziggo te kiezen! En Vodafone en Ziggo samen bieden je al helemaal een mooi, compleet pakket. Ziggo zorgt ervoor dat je een speciale Mediabox ontvangt waarmee je je tv kunt bedienen. Via deze Ziggo Mediabox stream je bovendien handig alles op je tv vanaf je telefoon. 

Eenvoudig online afsluiten

Ben je overtuigd en wil je vandaag nog je Vodafone en Ziggo abonnement afsluiten? Regel dat dan eenvoudig via MeerVoordeel.nl en profiteer van onze cashback actie of kies voor een bol.com cadeaubon. Tijdens het afsluiten van je abonnementen dien je altijd aan te geven dat je Vodafone en Ziggo combineren wilt. Alleen dan maak je gebruik van de Vodafone en Ziggo actie. Heb je vragen? Onze medewerkers helpen je graag verder.