Ziggo Mediabox

Wie een Ziggo Alles-in-1-pakket afsluit ontvangt een handige Ziggo Mediabox. De Ziggo Mediabox is een tv-kastje voor terugkijken, opnemen en het vinden van je favoriete programma’s. Ziggo biedt klanten twee soorten Mediaboxen aan: de Ziggo Mediabox XL en de Ziggo Mediabox Next. De eerste ontvang je bij een Ziggo Alles-in-1-Start of Start XXL pakket, de tweede bij Ziggo Complete, Max of Giga. Afhankelijk van het soort pakket dat je kiest, heb je meer of minder opties binnen je Mediabox Ziggo. Wil je ook genieten van interactieve tv van Ziggo? Sluit dan je internet, tv en bellen abonnement af via MeerVoordeel.nl. Je betaalt geen aansluitkosten en je ontvangt bovendien een welkomstgeschenk ter waarde van €50,-!

Wat kun je met een Ziggo Mediabox?

Hoewel het van je pakket afhangt wat je exact met je Ziggo Mediabox kunt, is elke Ziggo Box een tv-kastje waarmee je je tv bedient. Je kunt er de tv-gids mee inzien, programma’s zoeken en zelfs live-tv pauzeren. Terugkijken is dus altijd mogelijk met een Ziggo Box. Met de Mediabox Ziggo voor Alles-in-1-Start en Start XXL kijk je ook Ziggo Sport en kun je kijkprofielen aanmaken. Handig voor het instellen van kindvriendelijke tv. Kies je voor de Ziggo Next Mediabox bij een Alles-in-1-Complete, Max of Giga pakket? Dan haal je een Ziggo 4k box in huis. Hiermee kijk je tv in haarscherpe 4k kwaliteit. Let er dan wel op dat je een tv-scherm hebt die deze kwaliteit ondersteunt. Daarnaast kun je met de Ziggo Next Box uitgebreid terugkijken en maak je gebruik van Movies en Series XL!

Welke Ziggo Mediabox kies jij?

De Ziggo Mediabox is altijd gekoppeld aan een variant van het Ziggo Alles-in-1-pakket. De Mediabox Next wordt alleen geleverd bij de uitgebreide pakketten van Ziggo. Hiervoor betaal je dus een hoger maandbedrag. Vind je tv in 4k kwaliteit, een groot zenderaanbod en zeer snel internet belangrijk? Kies dan voor Ziggo Alles-in-1-Elite met de Ziggo Mediabox Next. Dan beschik je namelijk tevens over een Ziggo 4k Box. Liever een goedkoper abonnement? Dan is de reguliere Mediabox Ziggo prima. Kies dan voor het Start of XXL pakket met de Ziggo Mediabox XL. Deze abonnementen zijn goedkoper. Perfect voor als je graag tv kijkt in HD-kwaliteit of als je geen behoefte hebt aan de uitgebreide opties van het Elite pakket.

Ziggo extra Mediabox aanvragen

Wil je een nieuwe Ziggo Mediabox aanvragen, bijvoorbeeld omdat je over wilt stappen van een Ziggo Mediabox XL naar een Ziggo Mediabox Next? Dan dien je ook het bijbehorende pakket af te sluiten. Een Ziggo extra Mediabox is niet nodig als je op je tweede tv Ziggo wilt kijken. Met de handige Ziggo app en accessoires voor je Mediabox kun je je tweede tv eenvoudig aansluiten op je bestaande tv-kastje. Wil je toch een extra Ziggo Mediabox aanvragen of heb je een Ziggo nieuwe Mediabox nodig omdat je oude het niet langer doet? Neem dan contact op met de klantenservice van Ziggo voor het aanvragen van een extra Mediabox Ziggo.

Alle Mediaboxen op een rij

Voorheen kregen klanten van Ziggo de Ziggo Horizon box als zij een abonnement afsloten. Ziggo Horizon bestaat inmiddels niet meer. Ziggo is enkele jaren geleden overgestapt op de nieuwe varianten: de Ziggo Mediabox XL en Ziggo Mediabox Next. Tegenwoordig krijg je alleen nog een Ziggo Mediabox Next bij de twee grootste Alles-in-1-pakketten. Wil je zeker zijn van 4k kwaliteit en tot 400 uur opnametijd? Dan is dit de beste Ziggo Box voor jou.

Ziggo Box aansluiten

Het aansluiten van je Ziggo Mediabox is heel eenvoudig. Ziggo levert alle kabels die je nodig hebt bij je Ziggo Box. Bovendien kun je ervoor kiezen je Ziggo pakket gratis te laten installeren. De Ziggo monteur komt dan bij je langs en zorgt ervoor dat je Ziggo tv, internet en bellen direct kunt gebruiken. Ideaal als je niet zeker weet hoe je je Ziggo Mediabox moet installeren. Let op: je Ziggo Mediabox is niet hetzelfde als je modem. De Mediabox sluit je altijd direct aan op je tv, terwijl je je modem aansluit op het (glasvezel)netwerk zodat je gebruik kunt maken van (draadloos) internet.

Overstappen naar Ziggo Mediabox Next

Steeds meer mensen kunnen tv kijken in 4k kwaliteit. Wil jij dat ook, maar heb je nog een Ziggo Mediabox XL staan? Dan kun je overstappen naar Ziggo Alles-in-1-Elite. Als je dit abonnement afsluit ontvang je automatisch de Ziggo Mediabox Next. De Ziggo Mediabox Next kosten zijn gelijk aan de abonnementskosten voor je nieuwe abonnement. Stap je over via MeerVoordeel.nl of sluit je als nieuwe klant een abonnement af? Dan betaal je geen aansluitkosten! Bovendien ontvang je een welkomstgeschenk als je je abonnement afsluit bij MeerVoordeel.nl. Je hebt keuze uit een gratis cadeau naar keuze of 50% korting met een bol.com cadeaukaart of cashback ter waarde van €50,-.