Vodafone Sim Only abonnement

Met het Sim Only abonnement van Vodafone ben jij altijd en overal bereikbaar. Kies een abonnement dat perfect aansluit op jouw persoonlijke datagebruik en profiteer van de beste aanbiedingen. Zo sluit je op MeerVoordeel.nl al een Sim Only abonnement af vanaf 13,50 per maand. Hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je per maand kunt verbruiken, bepaal jij helemaal zelf. Een extra voordeel is dat je met het Vodafone Ziggo Sim Only abonnement gewoon je eigen nummer kunt behouden. Bovendien ontvang je een gratis JBL Tune headset ter waarde van €129,-, dit is extra voordelig dus! Ook zo benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk nu het hele aanbod en profiteer vandaag nog van de beste deals!

Wat is een Sim Only abonnement?

Wat betekent Sim Only nou precies? Een Sim Only abonnement is eigenlijk gewoon een telefoon abonnement zonder toestel. Zo ontvang je na het afsluiten van een dergelijk abonnement slechts een simkaart. Het toestel dien je apart aan te schaffen. Wanneer je kiest voor een abonnement met toestel, zal je een maandelijkse bijdrage voor het toestel moeten betalen. Omdat je met een Sim Only abonnement geen toestel ontvangt, hoef je deze maandelijkse bijdrage ook niet te betalen. Dit leidt tot lagere maandelijkse kosten en meer vrijheid met betrekking tot het aanschaffen van een (nieuw) toestel. Heb je bijvoorbeeld nog een goed werkend toestel, maar wil je wel graag een nieuw abonnement afsluiten? In dat geval komt een Sim Only abonnement perfect van pas. Mobiele abonnementen met Sim Only zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Zo vind je altijd wel één die precies past bij wat jij zoekt!

Het verschil tussen prepaid en Sim Only

Twijfel je tussen prepaid of Sim Only? Beide opties brengen meerdere voordelen met zich mee. Het is met name belangrijk om af te wegen wat voor jou van belang is. Wil je graag maandelijks achteraf betalen en over een vast aantal belminuten, sms’jes en MB’s beschikken? In dat geval is een mobiel abonnement met Sim Only de beste keuze. Verbruik jij niet elke maand dezelfde hoeveelheid belminuten, sms’jes en MB’s en wil je graag zelf weten wanneer je jouw tegoed oplaadt? Kies in dat geval voor een prepaid simkaart. Met een prepaid simkaart heb je dus meer vrijheid met betrekking tot het kiezen van het benodigde aantal MB’s, belminuten en sms’jes. Wanneer deze op zijn, kun je zelf beslissen wanneer en hoeveel nieuwe je wilt kopen. Met een prepaid simkaart betaal je dus altijd vooraf. Bovendien kun je elk moment overstappen op een ander abonnement. Met een Sim Only abonnement weet je elke maand precies waar je aan toe bent. Je beschikt voor een vast bedrag per maand over een vast aantal MB’s, sms’jes en belminuten. Bovendien betaal je pas achteraf voor de verbruikte belminuten, data en sms’jes.

Sim Only abonnement bij Vodafone Ziggo

Met een Ziggo Vodafone Sim Only abonnement profiteer je van vele voordelen. Met het beste Sim Only abonnement van Nederland ben jij namelijk altijd en overal bereikbaar. Zo kun jij in heel de EU gebruik maken van jouw databundel. Bellen, sms’en en internetten doe jij dus in heel Europa zonder extra kosten (mits je binnen je bundel blijft uiteraard)! Heb je een telefoon abonnement met Sim Only, maar wil je graag overstappen op een abonnement met toestel? Ook in dat geval houdt Vodafone Ziggo rekening met jouw wensen. Zo kun je na slechts 2 maanden bijvoorbeeld al overstappen op een regulier telefoonabonnement met onbeperkt internet én inclusief toestel. Goedkope Sim Only aanbiedingen vind je op MeerVoordeel.nl. Wil je gebruik maken van de actie waarbij je een mooi welkomstgeschenk krijgt? Kies dan voor een 2-jarig Sim Only abonnement. 

Voor wie is een Sim Only abonnement geschikt?

Wil je een nieuwe telefoon aanschaffen, maar ben je nog niet helemaal uit welke het precies gaat worden? Of wacht je op dat ene nieuwe model dat over een paar maanden in de winkels ligt? Als je op dit moment een nieuw abonnement af moet sluiten, maar niet direct voor een nieuwe telefoon wilt kiezen, is het Sim Only abonnement perfect voor jou. Ook wanneer je oude toestel nog in perfecte staat is, kan een Sim Only abonnement goed van pas komen. Geef jouw oude toestel bijvoorbeeld aan je kind, broertje, zusje, nichtje of opa. Met een Sim Only abbo kan men gebruik maken van jouw toestel en goedkoop profiteren van een mobiel abonnement!

Welke soorten abonnementen zijn er?

Verbruik jij maandelijks veel data en belminuten? In dat geval is het Sim Only Unlimited abonnement een perfecte uitkomst. Met dit Sim Only abbo profiteer je van onbeperkt internet en bellen voor een spotprijs! Met een abonnement zonder toestel betaal je namelijk slechts voor de data, belminuten en sms’jes. Maak jij vaak gebruik van de WiFi en is een Sim Only met onbeperkte data voor jou overbodig? In dat geval is een abonnement met een beperkt aantal MB’s een uitstekende optie. Het goedkoopste Sim Only abonnement bevat 1,5 GB data, 150 belminuten en een onbeperkt aantal sms’jes vanaf slechts 13,50 per maand. Gaat jouw voorkeur toch echt uit naar bellen? Kies dan voor één van de Vodafone Red pakketten met een onbeperkt aantal belminuten en data vanaf 12,5 GB per maand.

Voordelen van Sim Only abonnement bij Ziggo

  • Kies voor een abonnement bij Vodafone met Sim Only en profiteer van onbeperkt internet en bellen voor een spotprijs!
  • Combineer jouw Vodafone Sim Only abonnement met Ziggo internet en TV en profiteer van nog meer korting op jouw abonnement.
  • Voor de beste Sim Only deal bij Vodafone ga je naar MeerVoordeel.nl. Zo beschik je al over een Sim Only abonnement met onbeperkt data vanaf 35,- per maand.
  • Met Vodafone Ziggo zit jij altijd goed. Als beste Sim Only provider denken zij namelijk graag met jou mee. Zo profiteer je van vele voordelen zoals Vodafone NEXT, extra korting in combinatie met internet van Ziggo thuis en een gratis JBL headset.
  • Wij garanderen Sim Only met nummerbehoud. Dit betekent dat jij je eigen nummer gewoon kunt behouden na het afsluiten van een simkaart abonnement!
  • Ook met een Vodafone zakelijk abonnement kun jij gebruik maken van Sim Only voordelen.
  • Kies voor een Sim Only abonnement met onbeperkt internet vanaf 35,- per maand en betaal nooit meer bij voor extra data.
  • Bij Vodafone Ziggo profiteer je van een voordelig Sim Only abonnement. Het goedkoopste data abonnement sluit je namelijk af vanaf 13,50 per maand!
  • Sluit nu een telefoon abonnement af en profiteer van de laagste prijs!