Ziggo internet - Alle opties op een rij

Met Ziggo internet heb je nooit meer omkijken naar je internet thuis. Je geniet van een snelle en stabiele internetverbinding via wifi en je betaalt voor een pakket dat precies bij jou past. Ziggo biedt namelijk meerdere pakketten aan zodat je nooit te veel betaalt. Neem het Ziggo Alles-in-1-pakket, waarbij je zelf voor het gewenste aantal zenders en internetsnelheid kiest. Of het handige Online Only abonnement, waarbij je alleen betaalt voor internet en niet voor interactieve tv. Kortom, met Ziggo internet kun je alle kanten op. Je sluit eenvoudig het abonnement af dat bij je past. Je Ziggo abonnement afsluiten via MeerVoordeel.nl? Dan betaal je geen aansluitkosten en ontvang je als nieuwe klant van Ziggo ook nog eens een welkomstcadeau!

Ziggo glasvezel

Wil je Ziggo glasvezel? Dat kan als jouw woning al aangesloten is op het glasvezelnetwerk. Je kunt Ziggo glasvezel dus niet apart bestellen. Als je wel beschikt over een glasvezelaansluiting zal Ziggo je voorzien van een internetverbinding via dit netwerk. Je kunt online checken of je woning of wijk al is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Met de Ziggo postcodecheck controleer je meteen welke downloadsnelheid op jouw adres haalbaar is. Naast Ziggo Alles-in-1 (tv, bellen en internet in één) heb je nog meer keuze. Je kunt kiezen voor Ziggo met internet en tv, maar ook voor Ziggo alleen internet of een Ziggo tv pakket. Als je Ziggo met tv en internet wilt, kun je het best kiezen voor een Ziggo Alles-in-1 abonnement van MeerVoordeel.nl.

Snelle Ziggo internetverbinding

Als je veel op het internet zit, downloadt, gamet of streamt, wil je natuurlijk een super snelle internetverbinding. Je kunt de Ziggo speed achterhalen door de Ziggo postcodecheck te doen op de Ziggo website. Ziggo geeft dan aan welke Ziggo speed op jouw adres behaald kan worden. Daarnaast kun je de snelheid van je internetverbinding zelf ook checken via Ziggo. Je doet dan de online Ziggo speedtest. Hiervoor moet je al wel gebruik maken van Ziggo internet. Met glasvezel van Ziggo heb je hoogstwaarschijnlijk een snellere verbinding dan via een regulier netwerk, maar glasvezel Ziggo heb je niet per se nodig om een supersnelle verbinding te creëren. Kies bij voorkeur voor het snelste pakket van Ziggo als je graag een snelle verbinding wilt, en schaf eventueel wifiboosters aan voor een constante snelheid, overal in huis.

Internet Ziggo: opties

Ziggo biedt klanten die een internetabonnement willen afsluiten een aantal opties. Diezelfde opties vind je uiteraard ook bij MeerVoordeel.nl terug. Je sluit eenvoudig de volgende pakketten af via MeerVoordeel.nl:

  • Ziggo Start
  • Ziggo XXL
  • Ziggo Elite

Het Ziggo Start pakket biedt je een ruim aantal opties voor een zeer voordelige prijs. Het is het kleinste pakket, met een prima internetsnelheid en enkele tientallen zenders. Met Ziggo Max of Giga heb je een nog snellere internetverbinding. Deze pakketten zijn perfect voor jou als je graag streamt of online games speelt. Wil je alleen een Ziggo abonnement met snel internet? Dan is Ziggo Internet Only een goede keuze voor jou.

Het Ziggo Internet Only abonnement

Er zijn genoeg mensen die tegenwoordig tv kijken via het internet. Stream jij de meeste programma’s ook via je laptop of telefoon? Dan past het Internet Only aanbod goed bij jou. Internet Only voorziet je van razendsnel Ziggo internet. Ziggo alleen internet dus! In het pakket zit geen interactieve tv, dus ben je een stuk voordeliger uit. Je ontvangt wel gewoon kabel tv. Je kunt met dit pakket zelfs gewoon tv kijken via je reguliere tv, maar dan zonder interactieve opties van Ziggo. Ideaal als je via Ziggo online tv wilt kijken. Let op: met Ziggo Internet Only heb je geen Ziggo tv abonnement met interactieve opties, alleen kabel tv. Wil je naast Ziggo internet ook een Ziggo tv abonnement met interactieve mogelijkheden? Dan is een Ziggo Alles-in-1-pakket de voordeligste optie.

Overal bereik met Wifi Ziggo

Natuurlijk gebruik je je Ziggo internet thuis het liefst draadloos. Om overal in huis optimaal bereik te hebben kun je gebruik maken van Ziggo SmartWifi. Je bestelt dan een pakket van drie Ziggo wifiboosters bestellen. Deze apparaatjes versterken het wifisignaal door het hele huis en zorgen ervoor dat je verbinding niet wordt onderbroken, ook als je je door het huis beweegt. Smart Wifi Ziggo is aan te raden als je met meerdere mensen op het netwerk zit of als je merkt dat je bereik niet overal optimaal is.

Internet Ziggo installeren

Als je via MeerVoordeel.nl een Ziggo Alles-in-1-pakket afsluit, hoef je de installatie niet zelf uit te voeren. Er komt altijd een Ziggo monteur langs die jouw Ziggo internet, Ziggo wifi en Ziggo Mediabox (indien van toepassing) installeert. Zo weet je zeker dat jouw Ziggo internet, tv en bellen het direct doet.

Ziggo internet afsluiten

Ben je overtuigd van de snelheid en service van Ziggo? Sluit dan vandaag nog Ziggo internet af. Als je dat via MeerVoordeel.nl doet, ontvang je als nieuwe klant van Ziggo altijd een mooi welkomstgeschenk. Je kunt kiezen voor een gratis cadeau naar keuze of de cashback actie ter waarde van €50,-. Daarnaast betaal je geen aansluitkosten! Check nu of je al kunt overstappen of neem contact op voor meer informatie over Ziggo internet via MeerVoordeel.nl.