De beste Sim Only aanbiedingen

Bij MeerVoordeel.nl profiteer je van de beste Vodafone Sim Only aanbiedingen van Nederland. Met een Sim Only abonnement betaal je geen maandelijkse kosten voor het toestel. Zo kun je compleet zelf bepalen waar, wanneer en hoe jij je toestel aanschaft. Heb je nog een oud toestel dat goed werkt of wacht je graag tot dat ene nieuwe model in de winkels ligt? In dat geval is een Ziggo Vodafone Sim Only abonnement perfect voor jou. Profiteer van de gemakken van een mobiel abonnement zonder de maandelijkse kosten voor een toestel te hoeven betalen. Bekijk voor de beste Sim Only abonnement aanbiedingen van Vodafone het gehele aanbod op onze website en kies het abonnement dat het bij jou past!

Wat is een Sim Only abonnement?

Wat betekent het begrip ‘Sim Only abonnement’ nou precies? De naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Wanneer je een Sim Only abonnement afsluit, ontvang je slechts een simkaart. Het toestel dien je zelf los aan te schaffen. Ook kun je ervoor kiezen je huidige toestel te gebruiken. Je betaalt dus slechts de maandelijkse kosten voor het aantal belminuten, sms’jes en MB’s dat je bij het afsluiten van je abonnement gekozen hebt. Op deze manier profiteer je van alle gemakken van een mobiel abonnement en ben je volledig vrij om te kiezen waar, wanneer en hoe jij je toestel aanschaft. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld een toestel over kunt kopen van een familielid of goede vriend.

Verschil tussen Sim Only en een abonnement

Zoals eerder beschreven ontvang je met een Sim Only abonnement slechts een simkaart. Wanneer je voor een regulier mobiel abonnement kiest, ontvang je een simkaart en een toestel. Dit betekent dat je, naast de standaard kosten voor data en telefonie, maandelijks extra kosten maakt om zo jouw toestel af te betalen. Hoe hoog deze kosten zijn, is afhankelijk van de looptijd van je contract en de waarde van het toestel dat je gekozen hebt. Met een Sim Only abonnement betaal je slechts de kosten voor jouw gekozen aantal MB’s, belminuten en sms’jes. Je hebt dus volledige keuzevrijheid wanneer het gaat om de aanschaf van een nieuw (of tweedehands) toestel. Bovendien profiteer je met een Sim Only abonnement wel van de voordelen waar je met een regulier mobiel abonnement ook van profiteert. Denk bijvoorbeeld aan nummerbehoud en gebruik van je bundel in het buitenland. Sluit je een 2-jarig abonnement af via MeerVoordeel.nl? Dan ontvang je een welkomstgeschenk dat je zelf mag uitkiezen: een bol.com cadeaubon of een cashback actie t.w.v. €50,- of een JBL headset t.w.v. €129,-!

Een abonnement of Sim Only?

Twijfel je tussen het afsluiten van een regulier mobiel abonnement of een Sim Only abonnement? Bepaal in dat geval voor jezelf op welke manier je jouw toestel aan zou willen schaffen. Beschik je momenteel nog over een ouder toestel dat nog prima werkt? In dat geval komt een Sim Only abonnement goed van pas. Heb je een nieuw model op het oog dat momenteel nog niet in de winkels ligt, maar moet/wil je wel een nieuw abonnement afsluiten? Ook dan is een Sim Only abonnement een goede optie. Wanneer je van plan bent een tweedehands toestel over te nemen of over te kopen, kun je ook het beste voor een Sim Only abonnement kiezen. Wil je graag een nieuw toestel aanschaffen en de aanschafprijs niet in één keer betalen? Kies dan voor een regulier mobiel abonnement. In dat geval betaal je de aanschafkosten namelijk op maandbasis af. Op zoek naar goedkope Sim Only Vodafone aanbiedingen? Bij MeerVoordeel.nl ben je aan het juiste adres!

Verschil tussen Sim Only en prepaid

Een Vodafone Ziggo Sim Only simkaart is in veel opzichten anders dan een prepaid simkaart. De overeenkomst is dat je in beide gevallen het toestel apart dient aan te schaffen. Echter sluit je met een prepaid simkaart geen abonnement af en met een Sim Only simkaart wel. Een prepaid simkaart kun je opwaarderen waar en wanneer je wilt voor een bepaald bedrag naar keuze. Bovendien betaal je met een prepaid simkaart altijd vooraf. Wanneer je voor een Sim Only abonnement kiest, bepaal je voorafgaand jouw maandelijkse aantal MB’s, belminuten en sms’jes. Zo stel jij een abonnement samen dat aansluit op jouw persoonlijke verbruik. Hiervoor betaal je elke maand achteraf een bepaald bedrag. Het abonnement heeft een bepaalde looptijd, zo kun je kiezen voor een Sim Only abonnement van 1 jaar of een abonnement met een looptijd van 2 jaar. Ongeacht de looptijd van je abonnement betaal je aansluitkosten. Bij een 2-jarig abonnement wordt je welkomstcadeau zo snel mogelijk naar je toe gestuurd.

Welk Sim Only abonnement past het best bij mij?

Met een Sim Only abonnement van Vodafone Ziggo vind je altijd een optie die het best aansluit op jouw persoonlijke verbruik. Kies bijvoorbeeld voor een Vodafone Red Sim Only abonnement met 5G en onbeperkt bellen en sms’en voor een vast bedrag per maand. Dankzij onze scherpe aanbiedingen met betrekking tot Vodafone Sim Only abonnementen profiteer jij vandaag nog van hoge kortingen. Wil jij nooit meer om hoeven kijken naar het aantal MB’s, belminuten en sms’jes dat je maandelijks te besteden hebt? Vanaf 35,- per maand sluit je een Vodafone Ziggo Sim Only af met onbeperkt internet, bellen en sms. Maak je niet vaak gebruik van mobiel internet en gaat jouw voorkeur uit naar een bundel waarin je veel kunt bellen? Kies in dat geval voor een van onze scherpe deals met een onbeperkt aantal belminuten!

De voordelen van Sim Only

  • Maak vandaag nog gebruik van onze Sim Only aanbieding met onbeperkt internet!
  • Ook met een Vodafone zakelijk abonnement maak je gebruik van Sim Only voordelen.
  • Profiteer van super snel 5G en 4G internet met een Sim Only abonnement.
  • Met een Vodafone Sim Only abonnement garanderen wij jouw nummerbehoud. Dit betekent dat je gewoon je eigen nummer houdt na het afsluiten van een dergelijk abonnement!
  • Dankzij de voordelen van Vodafone NEXT kun jij na 2 maanden nog overstappen op een regulier mobiel abonnement inclusief toestel.
  • Profiteer van extra korting: combineer Ziggo internet met een mobiel Sim Only abonnement van Vodafone en krijg maar liefst 5,- korting op je mobiele abonnement.
  • Met onze speciale Vodafone aanbieding Sim Only abonnement maak jij vandaag nog gebruik van een relatief goedkoop abonnement met onbeperkt internet!