Over MeerVoordeel.nl

Het kiezen van de juiste aanbieding op het gebied van Telecom, Internet en of Energie is voor veel mensen best lastig. Door het enorme verschil in aanbod en aanbieders weet je vaak niet waar je moet beginnen. De zogenaamde onafhankelijke prijs-vergelijker maken de keuze er ook niet makkelijker op. De aanbieder waar de vergelijkingssite het meest aan verdient, is vaak dan ook de beste keus voor jou als consument.

MeerVoordeel.nl werkt anders, en maakt het voor jou een stuk gemakkelijker om te kiezen. Wij bieden namelijk altijd de beste aanbiedingen op het gebied van onder andere Internet, Bellen, TV, Energie en Private Lease. Wij werken met vaste partners, dit zijn de bekende A-merken die garantstaan voor de beste service en kwaliteit. Onze partners zijn onder andere Vodafone/Ziggo, Vattenfall,  Direct Lease, Lebara en ING.

Door onze directe samenwerking met onze partners, word je direct klant bij deze aanbieders. Zonder verdere tussenkomst. De aanbieder zorgt er vervolgens voor dat je bestelde product of dienst op de juiste manier bij je afgeleverd gaat worden. 

Op het consumenten platform MeerVoordeel.nl vind je niet alleen de beste aanbiedingen, maar kun je tevens gebruik maken van exclusieve kortingen op het gebied van leisure. Zo verzorgen wij unieke kortingsacties naar evenementen, pretparken, hotelovernachtingen, sport wedstrijden, theaters, concerten en veel en veel meer. Deze aanbiedingen worden ingezet voor het belonen van de klanten van onze opdrachtgevers. Tevens zijn deze aanbiedingen ook vaak te verkrijgen via onze eigen MeerVoordeelkaart.nl. 

Altijd een unieke deal

Wij zijn altijd op zoek naar de beste deals voor jou als consument. Dit kan bijvoorbeeld een extra korting zijn maar ook voordelen als cashbacks, cadeaubonnen of andere mooie cadeaus. Zo kan je er zeker van zijn, dat je via MeerVoordeel.nl de beste aanbiedingen van onze partners krijgt aangeboden.

Altijd het beste advies?

Indien je vragen hebt over jouw bestelling en of de extra kortingen die wij bieden, kan je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. We zijn bereikbaar via 020-800 30 30.

En 24/7 kan je ons mailen via: info@MeerVoordeel.nl.