Over MeerVoordeel.nl

MeerVoordeel is een onafhankelijke onderneming en is altijd op zoek naar de beste deals voor jou als consument! MeerVoordeel voldoet aan de keurmerk-code en is een gecertificeerd lid van Webshop Keurmerk. MeerVoordeel is een handelsnaam van Direct Business en staat geregistreerd onder KvK nummer 63117096

Altijd een unieke deal

Wij zijn altijd op zoek naar de beste deals voor jou als consument. Dit kan bijvoorbeeld een extra korting zijn maar ook voordelen als cashbacks, cadeaubonnen of andere mooie cadeaus. Zo kan je er zeker van zijn, dat je via MeerVoordeel.nl de beste aanbiedingen van onze partners krijgt aangeboden.

Door onze directe samenwerking met onze partners, word je direct klant bij deze aanbieders. Zonder verdere tussenkomst. De aanbieder zorgt er vervolgens voor dat je bestelde product of dienst op de juiste manier bij je afgeleverd gaat worden. 

Altijd het beste advies

Indien je vragen hebt over jouw bestelling en of de extra kortingen die wij bieden, kan je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. We zijn bereikbaar via 0208003030

Je kunt ons 24/7 mailen via: info@MeerVoordeel.nl.